Revisie en onderhoud

Voor revisie en onderhoud van uw machines en leidingwerk bent u bij Las- en Montagebedrijf Henk Rutjens aan het juiste adres.

Onze specialisatie bestaat uit het plaatsen, revisie, isolatie van stoomleidingen, stoomketels, industriële ovens, leidingwerk en algemeen onderhoud aan RVS – Aluminium en Staal. Dit gebeurd onder deskundig vakmanschap en precisie in las- en montagewerk. Ook leidingwerk dat aan kwaliteitsnormen moet voldoen is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw productielijnen binnen de kortst mogelijke tijd weer draaien. Preventief onderhoud aan uw productiemiddelen is daarbij van groot belang. Samen met ons is het mogelijk een onderhoudsplan op te stellen voor uw kostbare productiemiddelen zodat de kans op storingen en stilstand tot een minimum wordt beperkt en u uw productiecapaciteit ten alle tijden optimaal kunt benutten. De kracht van onze onderneming is de flexibiliteit en het “mee denken” voor passende oplossingen zodat uw productie niet in het geding komt. Creativiteit, innovatie, vakmanschap en veelzijdigheid zijn de sleutelwoorden waarmee wij vakwerk leveren tot in het kleinste detail.


In het geval er op korte termijn meerdere Lassers cq. monteurs voor een opdracht ingezet dienen te worden kunnen we tevens putten uit een database van technici die in de meeste gevallen binnen 24 uur ingezet kunnen worden. Ook voor het opstarten van nieuwe projecten kunnen wij iets voor u betekenen. Als gecertificeerde fotolasser wereldwijd nemen wij ook projecten aan die over de “grens” liggen. Bij Lloyd’s Registers onder toezicht van Stoomwezen zijn wij geregistreerd en al onze Lascertificaten zijn dan ook wereldwijd geldig.